Βασικές πληροφορίες
Όνομα εταιρείας:
Shenzhen Charger Paper Product CO.LTD
Είδος Επιχείρησης:
Κατασκευαστής
Μάρκες:
Chargerprint
Αριθμός Υπαλλήλων:
250~300 άνθρωποι
Ετήσιες πωλήσεις:
US$ Ten εκατομμύριο - US$ Fifteen εκατομμύριο
Ιδρύθηκε Έτος:
2005
Εξαγωγή pc:
80% - 90%
Πληροφορίες εργοστασίων
Κύρια Αγορά:
Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Περιγραφή Εταιρείας
Shenzhen Charger Paper Product CO.LTD

 

 

Εδρευμένη Shenzhen Co. ΕΠΕ σχετικά προϊόντα προϊόντων εγγράφου φορτιστών εγγράφου κατασκευών. Η επιχείρησή μας περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται στη συσκευασία των κιβωτίων, των τσαντών εγγράφου, των αυτοκόλλητων ετικεττών, των σημειωματάριων και όλων των ειδών υπηρεσιών εκτύπωσης βιβλίων.

 

Το εργοστάσιό μας είναι εξοπλισμένο με προηγμένος, η κορυφή των μηχανών εκτύπωσης γραμμών για να βεβαιώσει από όλο τον κόσμο τους πελάτες μας λαμβάνει υψηλό - ποιοτική εκτύπωση με κάθε διαταγή. Παραδείγματος χάριν, χρησιμοποιούμε τη Χαϋδελβέργη πέντε μηχανές εκτύπωσης όφσετ χρώματος, Komori Lithrone τέσσερις μηχανές χρώματος, δίχρωμες μηχανές του Roland, σύστημα προετοιμασίας δημοσιεύσεων ΚΠΜ (Κοινή Πολιτική Μεταφορών) και μια ολοκληρωμένη σειρά των μηχανημάτων μετα-Τύπου. Ο προηγμένος εξοπλισμός μετα-Τύπου μας περιλαμβάνει τη UV και ελασματοποίηση, αυτόματη κιβώτιο-κόλλα χρυσής σφράγισης, τεμαχισμός, ψηφιακοί αυτόματοι κόπτες και περισσότεροι. Επιπλέον, προσφέρουμε μια μεγάλη έκταση τελειώνοντας των στο εσωτερικό και δεσμευτικών υπηρεσιών.

 

Η πιό πρόσφατη προσθήκη εξοπλισμού της επιχείρησής μας είναι μια ολοκαίνουργια μεγάλη ταχύτητα, πολυσύνθετη μηχανή ετικετών τυπωμένων υλών ροδών – ομάδα εννέα-χρώματος LABELMAN® (τύπος pw-260-9c-φ).

 

Έχουμε τους επαγγελματικούς εμπειρογνώμονες εκτύπωσης σε διαθεσιμότητα, τα οποία είναι διαθέσιμα 24 ώρες την ημέρα. Η εστίασή τους είναι να παράσχουν στους πελάτες μας τις καλύτερες επιλογές και τις λύσεις για τις συγκεκριμένες ανάγκες εκτύπωσής τους.

 

Ο στόχος μας πρόκειται να είσαι πηγαίνω-στην εκτύπωση και τη συσκευασία της επιχείρησης στην Κίνα και μέχρι στιγμής είμαστε για τα καλά στο δρόμο μας!

Στηριζόμαστε στην προσφορά της εκτύπωσης ανώτερης ποιότητας, όλες που υποστηρίζονται από την εγγύηση 100% μας.

 

 

 

Ειδοποίηση:

Όλα τα στοιχεία που παρουσιάζονται σε αυτόν τον ιστοχώρο με τα διάφορα εμπορικά σήματα, τα εμπορικά σήματα και το λογότυπο κ.λπ. είναι για την αναφορά μόνο, όχι για την πώληση. Τα σημάδια ή το εμπορικό σήμα είναι η ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών, δεν εξουσιοδοτούμαστε στον κατασκευαστή και πωλούμε. Εάν να έχοντας οποιαδήποτε ενδιαφέρον ή ερώτηση στα προϊόντα μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με, θα σας εξυπηρετήσουμε επαγγελματικούς.

 

 
Πιστοποίηση
Πρότυπο : FSC Αριθμός : C084168 Ημερομηνία Έκδοσης : 2009-06-08 Ημερομηνία λήξης : 2023-06-07 Πεδίο εφαρμογής / Range : Paper Που εκδίδονται από : GFA
Πρότυπο : CE Αριθμός : ENS9038 Ημερομηνία Έκδοσης : 2010-05-16 Ημερομηνία λήξης : 2021-05-15 Πεδίο εφαρμογής / Range : Printig Service Που εκδίδονται από : SGS
Πρόκειται εδώ να βοηθήσουμε όλη την ημέρα, κάθε ημέρα.
Μας δώστε μια κλήση
0086-15207554962
Σπίτι
Όλα τα Προϊόντα
Περίπου εμείς
επαφή
Αίτηση κράτησης
Γλώσσα αλλαγής